Известие

Collapse
No announcement yet.

Абе нема ми тоците......

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Газовия инж мисля че не е на тая верига, щото той си има собствен бушон......
    Имобил, музика, запалка, плафони, аларма са на тая верига.....
    Както и да е, отказвам се от опитите, запазих си в понеделник час при едно ел. вещо лице дето ми го фалят тука, и ще видим какво ще излезе......
    Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 16:50.
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

не искам да се заяждам ама аре обясни ми как го измисли това 0.58А -това към колегата търтей
      Аз отких моя проблем къде е.При мен консумацията е 80mA,след като си махна предпазителя (бушончето) на газ.инж. спада на
      35-40mA , което мисля е нормално.Така че моите ядове са от газ.инжекцион
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
        не искам да се заяждам ама аре обясни ми как го измисли това 0.58А -това към колегата търтей
        еми виж снимката на ферариста на мултицета какво показва
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

това според теб е ток на късо,така ли?
          Аре вържи една крушка през мултицета и виж колко ток тече и пак си помисли за ток на късо съенинение. нали се сещаш за
          W=I.U , демек мощност равна на ток по напрежение
          10W= I . 12V т.е. през една крушка 10W минава 0.83А НОМИНАЛЕН ток,това за пример само
          Иначе по темата, това дето е излязло на мултицета на колегата си е някакъв ток който се черпи от нещо(но това далеч не е ток на късо или окъсило нещо),демек някой консуматор е останал включен по непонятна причина(примерно задържали пъпки на някой реле),знам ли,не съм специалист точно в авто електрониката
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Ся ходих да меря англииския екземпляр дето го домъкнах - 0.00......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              Ся ходих да меря англииския екземпляр дето го домъкнах - 0.00......
              мултицетът ти не мери вярно

ток на утечка винаги има, защото винаги имаш включени консуматори - часовник цъка и прочее

ПП за колегата мирчозо - ом и неговият закон са ни известни
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                мултицетът ти не мери вярно
                Той мери вярно, аз съм ливада - сега видях че съм разместил клемите му, и затова - вчера мерих тука едни други неща, и не ги върнах обратно....

Comment

Мерих го пак - първите 10сек е 0.11, после 0.01.....

Comment

Така трябва да е горе долу.Това на твоята или на английската?
                    Пишеш,че си със Сони ЦД - свали му панела като мериш.
                    Успех.

П.П. М/у другото оправих се с Алфадиага.Стана без този "ънмувъбъл" код.
                    Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                    Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

На англииската - мерих направо при свален касетоф на моята иначе.....
                      Алфадиага не го пипай повече така, щото следващия път може и да не минеш без него, ако някой път се засечем при Лисан ще ти кажа нещо, или някой път по тел, щото може да си прецакаш лиценза......

Comment

Working...
                      X